Asiakaspalaute

Mitä asiakkaamme sanovat:

Merja Ahola | Sodankylän kunnan ruokapalvelupäällikkö

”Meillä Sodankylän Ruokapalveluissa on käytössä Kurki -nostoapulaite. Emme ymmärrä miten olemme aiemmin tulleet toimeen ilman sitä.”

Leena Saloranta | Oulun Tuotantokeittiö Oy

”Satsi -vaunu on tukeva ja vakaa. GN-mitoitus on hyvä. Astiat eivät putoa vaunusta, koska hyllyissä on laidat.”

Erja Tomminen | Hämeenkyrön kunnan ateria-ja puhtauspalvelupäällikkö

”Suosittelen mielelläni niin Kurkea, Kaulusta kuin koko Koillispajan palveluita oikein lämpimästi kaikille ammattikeittiöissä työskenteleville.”

Hyrian ravintolapalvelut / valmistuskeittiö

Yhteistyö on sujunut hyvin Kaisan kanssa.

Anu Ahola | Raahen Ateriapalvelut, Ammattiopiston keittiö

”Meillä Raahen Ateriapalveluissa ammattiopiston keittiössä on käytössä Kurki -nostoapulaite, Satsi vaunu ja Kaulus-kaatonokka.

Yhteistyö Koillispaja Oy:n kanssa on ollut iloista ja ystävällistä. Heidän kehittämänsä tuotteet ovat helpottaneet todella paljon työtämme.”

Teija Haahtikari | Oulun Tuotantokeittiö Oy

”Olen tyytyväinen yhteistyöhön ja panokseen, jonka Koillispaja Oy on laittanut tuotekehitykseen löytääkseen meille sopivan tuotteen.”

Vesa-Matti Ritola | Lääkäriasema Medipudas Oy

”Toiminnan joustavuus, asiakaslähtöinen suunnittelu, palvelu, tuotteet, kotimaisuus. Suosittelen.”

Anne Murtoniemi | Oulun Tuotantokeittiö Oy

”Koillispaja Oy on paneutunut tuotekehitystehtävään. Muutosehdotukset on ihailtavasti huomioitu ja viety tuotantoon. Mikäli muutos ei ole ollut toteutettavissa, on esitetty toinen, parempi ehdotus.”

Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi

”Kaisan Tuotteet (Kurki -nostoapulaite, Kaulus -kaatonokka ja Kahva -rullakoiden siirtoapuväline) ja Kaisa Korhosen vierailut keittiöllämme käynnistivät meillä positiivisen ergonomisen kehityksen aallon. Pitkään olimme miettineet, millaisia apuvälineitä hankkisimme massojen annosteluun ja rullakoiden käsittelyyn, ja nyt koemme, että Kaisan Tuotteilla olemme löytäneet toimivat ratkaisut näihin haasteisiin.”

Palautteesi on meille tärkeää!

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tarjota teille entistä parempaa palvelua. Arvostaisimme palautettanne palvelumme laadusta ja siitä, miten voisimme parantaa sitä. Olkaa hyvä ja käyttäkää alla olevaa palautelomaketta ja antakaa meille palautetta, jotta voimme palvella teitä entistä paremmin tulevaisuudessa.

Kiitos avustanne ja yhteistyöstä!

Anna meille palautetta!

Palautteeni on:

Arvosana palvelusta / tuotteista