Kahva -rullakoiden siirtokahva 

Kahvan avulla liikutat rullakoita helpommin ja turvallisemmin

Kaisan Tuotteiden Kahva on rullakoiden siirtoon tarkoitettu apuväline, jonka avulla voit siirtää teollisuuden, kaupan ja logistiikan käytössä olevia
rullakoita turvallisemmin, ergonomisemmin ja kevyemmin!

Tutustu tarkemmin Kahvan toimintaan katsomalla oheinen video Kahvan käytöstä.

Kahva on helposti asennettava apuväline rullakoiden siirtoon

Kaisan Tuotteiden Kahva on innovatiivinen apuväline, joka mullistaa rullakoiden siirron teollisuudessa, kaupassa ja logistiikassa. Sen ergonominen suunnittelu takaa, että siirtotyön kuormitus jakautuu tasaisesti koko vartalolle, vähentäen käsien rasitusta ja tehostaen työskentelyä. Turvallisuus on otettu huomioon suunnittelussa; Kahva suojaa käsiäsi puristumisvahingoilta, erityisesti kapeissa tiloissa, kuten käytävissä. Lisämukavuutta tuo Kahvan kyky estää sormia jäähtymästä esimerkiksi pakasterullakoiden siirron aikana. Helpon asennuksensa ansiosta Kahva on nopea ottaa käyttöön ja se tarjoaa joustavan ratkaisun erilaisiin siirtotarpeisiin. Kaisan Tuotteiden Kahva tekee rullakoiden siirrosta turvallisempaa, mukavampaa ja tehokkaampaa.

Ergonomia

Turvallisuus

Mukavuus

Helppo asennus

Monipuolisuus

Kaisan Tuotteiden Kahva on hyödyllisyysmallisuojattu tuote

Miksi asiakkaamme käyttävät Kahvaa?

 

Kahva on oiva apulaite rullakoiden siirtoon

Kaisan Tuotteiden Kahva kehitettiin alunperin vastauksena asiakkaiden toiveisiin löytää apuväline turvalliseen rullakoiden siirtoon. Ratkaisimme kolme eri haastetta yhdellä tuotteella. Käyttämällä Kahvaa rullakoiden siirto on kevyempää ja ergonomisempaa, sormet ja rystyset ovat turvassa siirron aikana eivätkä sormet enää jäädy pakasterullakoiden siirrossa, kun käytät huoneenlämpöistä Kahvaa niiden siirrossa.

Kaisan Tuotteiden Kahva on hyödyllisyysmallisuojattu tuote.

Voit siirtää rullakoita turvallisesti Kahvan avulla

Kahvan avulla kädet ovat rullakon siirrossa turvassa rullakoiden laitojen sisäpuolella ja poissa kuorman ja rullakon laitojen välistä. Näin ollen rullakoiden siirto on turvallista kapeissa oviaukoissa ja käytävillä, kun kädet ovat suojassa kolhuilta siirrettäessä rullakoita. Kätesi ovat myös turvassa, jos kuorma siirtyy rullakossa sitä siirrettäessä.

Millaisille rullakoille Kaisan Tuotteiden Kahva on tarkoitettu?

Standardimitoitettu Kahva sopii teollisuudessa ja kaupoissa yleisimmin käytettyyn rullakkomalliin. Lepoasennossa Kahva on leveysmitaltaan 580 mm, jolloin se on kapeampi kuin rullakko (675 mm).

Jousen ja latan mitoitus on sellainen, että Kahva pysyy rullakossa kiinni, mutta tuotteen paikalleen laittaminen
ja poisottaminen on kuitenkin mahdollista. Kahvan maksimileveys jännitettynä on 730 mm. Älä ylitä tätä
mittaa!

Kahva painaa 4,3 kg.

Erillisestä tilauksesta teemme myös Kahvoja asiakkaan omiin erikoisrullakoihin.

Mistä materiaalista Kaisan Tuotteiden Kahva on valmistettu?

Kahva -rullakon siirtoapuväline, kuten muutkin Kaisan Tuotteet on tehty kestämään käyttöä: tuote on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä.  Annamme Kahvalle 1 vuoden takuun.

Onko Kaisan Tuotteiden Kahva huoltovapaa?

Olemme panostaneet pitkäikäiseen tuotteeseen, mutta Kahvan jousi voi kuitenkin löystyä käytössä. Kahvan sisällä oleva jousi on vaihdettavissa.

Huolehdi myös Kahvan puhtaudesta. Sisäkkäin liukuvien putkien pinnoille kertynyt lika heikentää
tuotteen toimivuutta. Puhdistaaksesi sen, kiinnitä Kahva rullakkoon siten, että se on venytetty maksimimittaan
730 mm. Pyyhi sisemmän putken pinta huolellisesti puhtaaksi.

Katso videolta kun asiakkaamme näyttää kuinka heillä käytetään Kahvaa!

Tämä lyhyt video esittelee, miten tämä tuote voi helpottaa raskaiden rullakoiden siirtoa ja vähentää siitä aiheutuvaa rasitusta keholle. Videolla näet, kuinka asiakas käyttää Kahvaa ja huomaa, miten paljon helpompaa rullakoiden siirtäminen on sen avulla. Tilaa Kaisan Tuotteiden Kahva jo tänään ja tee rullakoiden siirrosta helppoa ja vaivatonta!

Ota yhteyttä!