Kaisan Tuotteiden tarina

Taustalla Koillispaja Oy

Kaisan Tuotteiden takana on Koillispaja Oy, yksityinen konepaja Pudasjärvellä. Olemme tehneet  yli 10 vuotta asiakkaiden tilaustöitä esimerkiksi teollisuusputkistoja, huoltotasoja, kaiteita, suojahäkkejä ja tasorakennelmia.

Seuraa meitä Facebookissa!

Tutustu myös Kaisan Tuotteiden ajankohtaisiin kuulumisiin Facebook-sivuillamme 

Tarina

Kaisan Tuotteiden takana on Koillispaja Oy, konepaja Pudasjärveltä. Yli 10 vuoden ajan Koillispaja Oy on valmistanut ympäri Suomea oleville asiakkailleen metallituotteita kuten huoltotasoja, kaiteita, suojahäkkejä ja tasorakennelmia. 

Asiakasmatkoillaan konepajan toimitusjohtaja Kaisa Korhonen huomasi ihmisen mentävän aukon tuotannon materiaalien keräily- ja siirtelytarpeissa. Paljon tuotannon työntekijöiden työtä kuluu tavaroiden ja materiaalien keruuseen ja siirtoon tuotantopaikalle. Tämän on todettu kuormittavan työntekijöitä tuotantoaloilla.

Syntyi idea apuvaunuista, jotka sopivat mitoiltaan ja kantokyvyltään näihin olosuhteisiin. Satsi -vaunu oli syntynyt ja Satsi-tuoteperhe sai alkunsa. Tarpeet eivät luonnollisestikaan loppuneet tähän. Kaisan Tuotteita on tänä päivänä yhteensä neljä; Satsi, Kurki, Kahva ja Kaulus. Kaisan Tuotteiden periaatteita ovat kestävyys, monikäyttöisyys ja skaalautuvuus. Kaisan Tuotteissa yhdistyvät konepajan monivuotinen metallialan osaaminen, Korhosen omat kokemukset tuotannosta, asiakastoiveet sekä innovatiiviset ratkaisut tuotannon keräily-, säilytys- ja siirtotarpeisiin tai nostamiseen.

Arvomme

 

Laatu

 

Kotimaisuus

 

Kumppanuus

 

Vastuullisuus

 

Kotimaista osaamista

Kaisan Tuotteiden hankinnalla arvostatte suomalaista osaamista: kaikki tuotteemme valmistetaan Pudasjärvellä, Suomessa ja materiaalit hankimme ensisijaisesti Suomesta. Kaisan Tuotteet ovat valinta kotimaisuuden puolesta!

Ota yhteyttä!