Satsi -vaunu

Satsi -vaunulla keräily ja kuljetus hoituvat ennennäkemättömän tehokkaasti ja turvallisesti

Kaisan Tuotteiden Satsi -vaunu on suunniteltu juuri ammattikeittiön tarpeisiin: se tekee esivalmistelusta, välivarastoinnista ja tuotantotiloissa työskentelystä erittäin sujuvaa.

Erityisen rakenteensa ansiosta Satsi -vaunu tekee raaka-aineiden organisoinnista ja siirrosta tehokasta, mahdollistaen nopeammat ja joustavammat työvaiheet.

Reunustetut hyllyt ja huolella suunnitellut putoamissuojat takaavat turvallisen kuljetuksen. Kääntyvät ja lukittavat pyörät yhdistettynä vahvoihin kahvoihin tekevät puolestaan vaunun liikuttelusta vaivatonta. Satsi -vaunun ansiosta ammattikeittiössä työskentely muuttuu entistäkin mutkattomammaksi.

 

 

Satsi -vaunun käyttökohteita:

Raaka-aineiden keräily valmistusta varten

Jakelukeittiöiden komponenttikeräily

Ruokapakkien kuljetus linjastoon

Liikuteltava säilytyskaluste

Satsi -vaunu on aivan uudenlainen kuljetus – ja säilytysratkaisu erityisesti ammattikeittiöille

Satsi -vaunu edustaa uudenlaista innovaatiota ammattikeittiöiden ja elintarviketeollisuuden keräilykonsepteissa. Tämä monikäyttöinen vaunu tehostaa tuotantoa mahdollistaen raaka-aineiden järjestelmällisen ja turvallisen kuljetuksen. Sen erityinen design, joka sisältää reunustetut hyllyt putoamissuojilla ja avattavilla etuluukuilla varustetut hyllyt, tekee lastaamisesta ja purkamisesta helppoa ja vaivatonta.

Lisäksi vaunun ruostumaton teräsrakenne ja vesipestävyys varmistavat sen pitkäikäisyyden ja hygieenisyyden, mikä on olennaista ammattikäytössä. Lukittavat pyörät ja vahvat kahvat takaavat helpon liikkuvuuden ja paikallaan pysymisen. Satsi -vaunu, joka on suojattu hyödyllisyysmallilla, yhdistää kestävyyden, käytettävyyden ja innovaation – optimaalinen ratkaisu modernille keittiölle.

Monikäyttöisyys

Turvallisuus ja kestävyys

Tehokkuus

Hygieenisyys

Uusi Keräilykonsepti

Satsi- vaunu on hyödyllisyysmallisuojattu tuote

Millainen Satsi -vaunu on teille sopiva?

Satsi -vaunuja on saatavilla erilaisia vakiokokoonpanoja.  Valitse teille sopiva ja kysy tarjous!

Satsi 1/1 GN

Mitoitettu 1/1 GN vuoalle

Vuoan korkeudesta riippuen tasolle mahtuu 2-4 vuokaa päällekkäin.

Max kuorma 40kg/taso

Max 160kg/vaunu

Satsi 2/1 GN

Mitoitettu 2/1 GN vuoalle

Vuoan korkeudesta riippuen tasolle mahtuu 2-4 vuokaa päällekkäin.

Max kuorma 60kg/taso

Max 240kg/vaunu

Räätälöity

Voimme muokata Satsi -vaunun mitoitusta tarpeidenne mukaan! Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä teille paras ratkaisu!

Esimerkki räätälöidystä Satsi -vaunusta

Kehitimme asiakkaallemme Satsi 3 SE -vaunun jakelukeittiöille erikokoisissa laatikoissa lähetettävien tavaroiden keräilyyn ja kuljetukseen.

Vaunussa on kolme hyllyä, joista ylin on 100 mm korkea ja kaksi alempaa hyllyä ovat 400 mm korkeita. Kaikki hyllyt on reunustettu tavaroiden putoamisen ehkäisemiseksi. Kahden alemman hyllyn etuluukut avautuvat vaaka-asentoon ja niitä voi käyttää lastausalustana täytettävälle laatikolle.

Vaunun hyllyjen luukut ovat saranoidut ja lukitaan salvalla pystyasentoon kuljetuksen ajaksi. Vaunun ansiosta laatikoita ei tarvitse liikutella useaan otteeseen (yksitellen kylmiöön hyllylle, yksitellen hyllyltä autoon)

Kuvia Satsi -vaunusta

Mikä on innovatiivinen keräilykonsepti?

Kaisan tuotteiden Satsi -vaunut mahdollistavat uudenlaisen keräilykonseptin. Siinä tuotantoerän raaka-aineet punnitaan ja puretaan etukäteen (esim. edellisenä päivänä) pakkauksistaan GN-vuokiin, jotka laitetaan yhteen tai useampaan GN-mitoitettuun Satsi -vaunuun. Näin vältytään pakkausmateriaalien – pahvin, metallin, muovin tai lasin – käsittelystä tuotantotiloissa. Voit lastata aineet valmiiksi tuotantojärjestyksessä vaunuun, mikä helpottaa aineiden purkamista tuotannossa.

Järkevä keräilykonsepti vähentää myös työntekijöiden kuormitusta, kun kävelymatkat varastolle vähenevät ja tavaroita ei tarvitse kantaa edestakaisin.

Tehosta tuotantoasi Satsi -vaunun innovatiivisella keräilykonseptilla!

Kuinka saan varaosia, jos tuote vioittuu kovassa käytössä?

Tuotteemme ovat lähtökohtaisesti kovaa tekoa, mutta kovassa käytössä voi jossain vaiheessa tulla aiheelliseksi päivittää joitain Satsi -vaunun osia. Meiltä löytyy aina varastosta mm:

  • Vaihtolevyt hyllyille
  • Klipsi-kiinnikkeet (lisävaruste)
  • Pyörät varaosina
  • Teline keräilykapulalle (lisävaruste)

Satsi -vaunun rungolle annamme 3 v takuun. Muovilevyille ja pyörille annamme 1 v takuun.

Mitkä ovat Satsi -vaunun mitat ja kantavuus?

Satsi -vaunuista löytyy 2 erikokoista, GN -vuoille mitoitettua vaunua. Tilauksesta valmistamme vaunuja myös esim. EURO -laatikoille.

Satsi 4 GN 2/1 -vaunun hyllylle mahtuu rinnakkain 2 kpl 1/1 GN-vuokaa (vuoan korkeudesta riippuen 2-4 vuokaa päällekäin), kun taas pienempään Satsi 4 GN 1/1-vaunun hyllylle mahtuu 1 kpl 1/1 GN-vuokaa yhdelle tasolle (vuoan korkeudesta riippuen 2-4 vuokaa päällekkäin).

Satsi 4 GN 2/1 -vaunun kantavuus on 240 kg/vaunu. Satsi 4 GN 1/1-vaunun kantavuus on 160 kg/vaunu.

Millaisia kokoonpanoja on saatavilla?

Satsi -vaunuja on saatavilla joko kolmen, neljän tai viiden tason kokoonpanoissa. Vaunun korkeus riippuu tasojen lukumäärästä.

Millaiseen käyttöön Satsi -vaunut on suunniteltu?

Satsi -vaunu on suunniteltu ja testattu elintarviketeollisuuden tuotannossa. Mutta kestävä vaunu toimii myös esimerkiksi konepajoissa, korjaamoissa tai lääkäriasemilla erilaisten työkalujen, laitteiden ja materiaalien säilytyksessä tai siirrossa käyttöpaikalle.

Mitä asiakkaamme sanovat Satsi-vaunusta:

Anu Ahola | Raahen Ateriapalvelut, Ammattiopiston keittiö

”Satsivaunu on helppo liikutella, tukeva käytössä ja antaa kylmiöihin tilaa. Satsituksessa erinomainen. GN-mitoituksen ansiosta on helppo jakaa ruoka linjastoon, koska saa kahdeksan ½ GN-astiaa vietyä kerralla.”

 

Teija Haahtikari | Oulun Tuotantokeittiö Oy

”Olen tyytyväinen yhteistyöhön ja panokseen, jonka Koillispaja Oy on laittanut tuotekehitykseen löytääkseen meille sopivan tuotteen.”

Leena Saloranta | Oulun Tuotantokeittiö Oy

”Satsi -vaunu on tukeva ja vakaa. GN-mitoitus on hyvä. Astiat eivät putoa vaunusta, koska hyllyissä on laidat.”

Saatavilla olevat lisävarusteet

Lisävaruste: Klipsi -tukeva kiinnike

Haponkestävästä teräksestä valmistettu Klipsi on monikäyttöinen liitin, jossa on kulutusta kestävä jousi. Näin ollen niitä voi käyttää valmistuskeittiöissä jokapäiväisesti ja ne kestävät hyvin pesua ja desinfiointia. Klipsit soveltuvat hyvin myös terveydenhuollon ja sairaanhoidon käyttöön.

Klipsin mitat: leveys 60 mm korkeus 35 mm. Klipsissä on toisella puolella ø 7 mm reikä, joten voit Klipsin avulla ripustaa esim. paperinipun seinällä olevaan koukkuun.

Ota yhteyttä!